Rješenja

KSI je tvrtka koja od samih početaka, u skladu s potrebama i zahtjevima korisnika, nudi cjelovita ICT rješenja svojim korisnicima koristeći najnovija tehnološka rješenja i metodologije, a kroz direktnu suradnju s desetak vodećih svjetskih tehnoloških lidera u području računalne i telekomunikacijske tehnologije.

Za naše korisnike uvijek tražimo i osmišljavamo optimalna rješenja koja će zadovoljiti ne samo postojeće već i biti otvorena prema budućim, dugoročnim potrebama korisnika.

Dugogodišnje iskustvo stekli smo implementiranjem rješenja kako za velike tvrtke tako i za srednja i manja poduzeća.

Provedenim anketama kod korisnika pokazalo se da kod našeg pristupa poslovanju korisnici najviše cijene, osim stručnosti, našu fleksibilnost i pouzdanost.

Usluge

INTEGRACIJA – integriranje višestrukih rješenja za koji donose jedinstveno i operativno rješenje za provođenje osnovne i/ili dodatnih poslovnih aktivnosti po modelu „ključ u ruke“

KOLABORACIJA – osposobljavanje telco sustava kroz čitav niz rješenja globalno priznatih proizvođača

MREŽNA RJEŠENJA – dizajniranje, implementacija i savjetovanje

HARDWARE – isporuka, implementacija i održavanje te rad s operativnim sustavima, razvojnim alatima i aplikativnim rješenjima   

SLA – kojim garantiramo vrhunske performanse implementiranih, ili održavanih sustava

KONZALTING – za strateške i dugoročne ICT potrebe

Podrška

Pružamo uslugu podrške svim našim klijentima širom Hrvatske u opsegu od 24 sata.

Posebnu pažnju posvećujemo podršci, kako servisnoj tako i savjetodavnoj, tijekom eksploatacije izvedenog rješenja s ciljem da korisnici optimalno koriste postojeće rješenje i da ga dodatno, s pojavom novih tehnologija, poboljšavaju i optimiziraju.

Naš tim za podršku i NOC (network operation center) klijentima osigurava maksimalnu garanciju kvalitete kako bi bili sigurni da infrastruktura radi u skladu s ugovorenim uvjetima. Podrška se pruža udaljenim pristupom kao i on-site, a proaktivni nadzor se vrši s naše centralne lokacije.

Razina podrške (SLA) skalira se sukladno potrebama klijenta, a uključuje različite razine podrške poput standardne,  komunikacija preko service deska ili telefonom, te hitne intervencije i odlazak na lokaciju korisnika, ili u unajmljeni podatkovni centar.

KSI je ICT tvrtka koja pruža informacijsku tehnologiju, telekomunikacije, umrežavanje i sigurnosne sustave, integracijske usluge, održavanje i podršku, kroz izravnu suradnju s globalnim tehnološkim partnerima kao što su Cisco, Bosch, EMC, Microsoft i Checkpoint. Naši kupci su vodeći telekom operateri, državne institucije, hoteli, financijske institucije, komercijalni i globalni kupci.


Kontakt

KODEKS SISTEMSKE INTEGRACIJE d.o.o.

Ulica Silvija Strahimira Kranjčevića 54, Zagreb

OIB79440156557 

prodaja@ksi.hr